dag 2 en 3 in Seattle
29 mei 2025 - Seattle, Washington, Verenigde Staten
Na een onrustige nacht door de jetlag, waarin we regelmatig wakker zijn, starten we met frisse zin onze volgende dag in Seattle. Vandaag gaan we naar het hoofdkantoor van het geocachen, daar waar het "spelletje" allemaal in de gaten wordt gehouden :). Met de bus gaan we richting HQ, daar doen we eerst een rondje langs de verschillende caches die deel uit maken van de GeoTour 2.0. Na de lunch worden we verwacht bij HQ. Als een groepje kleine kinderen staan ze te trappelen om binnen te mogen kijken. Om 14 uur worden we hartelijk ontvangen door een medewerker. Binnen krijgen we een rondleiding en mogen we ook zelf nog wat rondsnuffelen. Na wat aankopen en natuurlijk een foto gaan we weer voldaan terug.
Dag 3. Het wordt vandaag een zonnige, warme dag. Dus gaan we met de Seattle Center Monorail naar het symbool van Seattle, de Space Needle. Hij is geplaatst in het Seattle Center ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling van 1962. De Space Needle is 184 m hoog, 42 m breed op zijn breedste punt en weegt 8660 ton. Op 160 m hoogte is een platform, waar we een prachtig uitzicht over de stad en het water hebben, met op de achtergrond de bergen. Ook is er een ronddraaiend glazen platform, daar gaan we natuurlijk ook even kijken. Rondom de Needle is voldoende te beleven en te zien, vinden we wat geocaches, we hebben ons prima vermaakt vandaag.