dag 4 en 5 in Seattle.

30 mei 2025 - Seattle, Washington, Verenigde Staten

donderdag 29 mei hebben we onze auto opgehaald en gaan we naar een bijzondere geocache. Deze cache is te bereiken via een tunnel van 3,5 km lengte, is volledig donker en koud. We hebben allemaal een zaklamp en ik neem ook mijn wandelstokken mee voor beetje evenwicht en steun. Enthousiast beginnen we aan de tocht. maar wat is dat lang....... Uiteindelijk komen we aan het einde van de tunnel, de cache ligt nog eens 400 m verderop en wordt door ons al snel gevonden. Samen genieten we nog van de zon, het uitzicht en de rust om daarna weer aan de tocht terug te beginnen. Totaal ca 10 km gelopen.

We zijn nu ook in de buurt waar ooit de serie van Twin Peaks is opgenomen en besluiten om daar een kijkje te gaan nemen. Het bord is helaas weg, maar we vinden wel de waterval en het hotel waar de serie zich afspeelde.

Voor vrijdag 30 mei hebben Piet, Dick en Frank een rondleiding bij Boeing geboekt. Hanneke en ik wachten en genieten in de zon totdat ze klaar zijn, want wij vinden vliegtuigen wel handig om op een bestemming te komen, maar minder interessant hoe het gemaakt wordt. Na deze leerzame ochtend besluiten we om aan de kust te gaan kijken, ook omdat daar weer voldoende geocaches liggen om de rest van de middag bezig te zijn.  Aangekomen in Snoqualmie willen we de auto parkeren en betalen, maar dat is lastiger dan gedacht. Je kunt alleen via app betalen, maar..... we kunnen ons (Nederlandse) telefoonnummer niet invullen, enkel Amerikaans. Gevraagd aan iemand op een parkeerplaats of ze ons wilden helpen met hun telefoon, iedereen behulpzaam, maar lukte helaas niet. Het enige wat we konden doen was opsplitsen. Als eerste gaan de geocachers op stap en blijf ik bij de auto en als zij klaar zijn, ga ik even op pad om foto's te maken. Dit werkte prima. Mooi plaatsje met een oude vuurtoren, waar trouwfoto's werden gemaakt en verderop een haven waar je de ferry ziet vertrekken. Morgen vertrekt Frank met het vliegtuig om zijn eigen reis verder te gaan doen en laten wij Seattle achter ons en rijden we naar de volgende bestemming.

1. Leny Jansen:
    31 mei 2025
    Waar is nu dieandere foto gebleven.?
  2. Leny La Brijn:
    31 mei 2025
    Beetje probleem met plaatsen, niet alles wordt erop gezet